Yaz Okulu | Bora Karasu Eğitim Kurumları

YAZ OKULU BAŞVURU FORMU

20 Haziran 2022 de Konak – Alsancak - Karabağlar - Güzelyalı - Karşıyaka’da YAZ OKULU'na başlıyoruz...

Eğitim, spor ve sanatsal faaliyetler kapsamlı sıkı YAZ OKULU programımız mevcut. Yüzme kursumuz, eğitim odaklı programımız, kurum içi etkinliklerimiz ve doğa içinde aktivitelerimiz YAZ OKULU programımızın içinde.

Ayrıca Güzelbahçe ve Ulukent’te kolejimizin kapalı spor salonu, konferans salonu ve bilim laboratuvarları kullanılarak düzenlenen etkinlikler ile yaz okulunu renklendiriyoruz.

Öğrenci Bilgileri

Veli Bilgileri

Detaylı Bilgi ve Ön Kayıt

- 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik uyarınca, Bora Karasu Eğitim Kurumları'nın benimle tanıtım/bilgilendirme/sunulan eğitim imkanları hakkında SMS, e-posta ve çağrı aracılığıyla iletişim kurmasına kendi özgür irademle, açıkça izin ve onay veriyorum.*