'Güzelbahçe Düşünür Koleji' fark yaratan bir eğitim kurumu

Güzelbahçe Düşünür Koleji; küresel düzeyde lider okul olma vizyonuyla eğitimin geleneksel yapısını değiştirerek fark yaratan, yaratıcı, tasarım odaklı düşünebilen, problem çözme becerileri gelişmiş bireyler yetiştirmek üzere yola çıkmış bir okuldur.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılında Düşünür Okullarının 35. kampüsü olarak Güzelbahçe merkezinde, iki katlı, sosyal alanlarla donatılmış, ferah bir alanda sesten ve gürültüden uzak, güvenli ve nezih bir okul olarak eğitim hayatına başlamıştır.

Öğrencilerini 21. yüzyıl yaşam, düşünme ve iletişim becerileriyle donatmak temel misyonu ile devam eden eğitim yolculuğu akademik kadrosunun mesleki gelişime açık olması ve kendini sürekli güncellemesi ile online eğitimde de fark yaratan bir okul olarak kendini göstermiştir.

Online eğitimde kendine özel eğitim platformu kullanan, teknolojiye yatkın öğretmenleri ile her öğrenciye dokunabilmiştir. Pandemi döneminde, kampüsünde tüm sağlık ve hijyen tedbirleri alan Güzelbahçe Düşünür Koleji “OKULUM TEMİZ” sertifikasına sahiptir.

GÜZELBAHÇE DÜŞÜNÜR KOLEJİ SINAV İLE ÖĞRENCİ ALIR
Güzelbahçe Düşünür Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucu Temsilcisi Bora KARASU, okulun yakaladığı özgün başarının arkasında kendine ait geliştirmiş olduğu eğitim metotlarının yanı sıra her öğrencinin sınav ile alınmasının etkisi olduğunu belirtmiştir. Okula gelen her öğrenci değerlendirmeye alınır, kayıt kabul sınavı ve rehberlik biriminin onayı ile okula kabul edilir. Sosyal ve akademik alanlarda başarılı öğrenciler daima iç tüzüklerde belirtilen kurallar çerçevesinde değerlendirilerek okulumuza kazandırılır. Başarılı öğrenciler mutlaka bu başarılarından dolayı ödüllendirilir ve bu kazandıkları haklar eğitim hayatları boyunca devam eder.

SINIRLI SAYIDA KONTENJANI KISA SÜREDE DOLAN BİR OKULUZ
Güzelbahçe Düşünür Koleji, dünyanın ve ülkemizin eğitim ve öğrenme ihtiyaçlarına göre tanımlanmış, uzman eğitim kadrosu tarafından hazırlanmış özel programlarla öğrencilerin bir üst eğitim kurumuna hazırlanmalarını sağladığı için veli tarafından olumlu geri dönüşlerini hızlı bir şekilde almaya başladığını belirten Kurucu Temsilcisi Bora KARASU, öğrenci merkezli bu programın sadece bir hedefe yönelik hazırlığı değil, aynı zamanda sürecin kendisini de önemseyerek zengin ve nitelikli bir öğrenme ortamı olduğunu vurguladı.

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı kayıtlarına başladığımızda yirmi gün gibi bir sürede tüm mevcut öğrencilerimizin kayıtları velilerimiz tarafından yenilendi. Memnuniyetin kayıt olarak dönmesi bizi çok mutlu etti. Ardından bölge velisinden gelen yeni kayıt randevu talepleri ile aynı vizyonu sürdürmeleri gerektiğine kanaat getirdiklerini belirten KARASU, kalan sınırlı sayıda kontenjan dolduğunda ise kayıt dönemini sonlandıracaklarını ve yeni dönem hazırlıklarına başlayacaklarını belirtti.

GÜZELBAHÇE DÜŞÜNÜR KOLEJİ LİSESİ AÇILIYOR
Güzelbahçe Düşünür Koleji ailesi 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılına bir sürpriz ile başlayacak. Yeni eğitim ve öğretim döneminde organizasyonun Güzelbahçe kampüsü k12 olarak nitelenen tüm sınıf kademelerini içinde bulunduran kampüsünde eğitim anlamında anaokulundan üniversiteye kadar bir öğrencinin tüm eğitimini üstlenebilecek.

Güzelbahçe Düşünür Koleji bir öğrencinin ihtiyacı olan bilimsel temelli eğitim yaklaşımı, özgün eğitim programı, güçlü kadro ve donanımı ile erken çocukluk eğitiminden başlayarak liseden mezun olacağı güne kadar olan eğitim serüveninde güçlü bir eğitim kurumu olarak kendinden söz ettirmek istemektedir.