Hakkımızda

Bora Karasu Eğitim Kurumları; Öğrencilerin okul saatleri dışında vakitlerini daha verimli geçirmelerini sağlamak maksadıyla etüt merkezi konsepti ile açılmıştır.

Kurs merkezleri öğrencilerin ev ödevlerinin yapıldığı, eksik oldukları derslerine takviye yapılan, sanatsal ve spor faaliyetlerin yapıldığı kişisel gelişimin alanlarıdır.

Kurumlarımızda küresel düzeyde lider okul olma vizyonuyla eğitimin geleneksel yapısını değiştirerek fark yaratan, yaratıcı, tasarım odaklı düşünebilen problem çözme becerileri gelişmiş bireyler yetiştiriyoruz. Ülkemizin her noktasındaki çocuğa ulaşıp hayatlarına dokunarak onları, 21. yüzyıl Yaşam, Düşünme ve İletişim becerileriyle donatmak temel misyonumuzdur.

Bora Karasu Eğitim Kurumları;

2015 yılında İzmir Hatay da ilk olarak etüt merkezi ile eğitim hayatına başladı.
2016 yılında 2. etüt merkezi ile Basın Sitesi’nde devam etti.
2017 yılında 3.kurs merkezi Alsancak’ta faaliyete geçti
2018 yılında 4. Kurs Merkezi Güzelyalı da eğitime başladı
2019 yılında Güzelbahçe Düşünür Kolejini kurdu.
2020 yılında Ulukente İz Bilim Kolejini kuruluş sürecine başladı.

Kurulduğu yıldan bugüne kurs merkezlerinde yüzlerce velinin çözüm ortağı olmuş, çocuklarının eğitim ve kişisel gelişiminde üst seviyede faydalı olmasıyla takdir toplamıştır .

Bora Karasu Eğitim Kurumlarının sahip olduğu imkanlar ve özel anlaşmalar ile zengin YAZ OKULU programına da sahiptir. Anlaşmalı olduğu akademi, spor okulları, özel okul alanları, Hobi bahçesi ile öğrencilerin dolu dolu ve eğlenceli yaz geçirmelerini sağlar.